RSS

About Pursuing The Happiness…

200px-poster-pursuithappyness Happiness is not something you can easily pursue. You can suddenly feel the happiness right after you feel a very deep sorrow. Either way, your happiness might turn into sadness just in a blink of an eye. So, why do we pursue happiness?

Anderson Zubir

 

10 responses to “About Pursuing The Happiness…

  1. adinoto

    January 9, 2009 at 1:36 am

    ison ya hehehe… ketemu lagi akhirnya hehehehe… di arab ya son? gluck mate!

     
  2. soyjoy76

    January 12, 2009 at 1:57 am

    hehe.. kok nebaknya di arab bos? Ane balik kampung nih…di pekanbaru!!! Nice to meet you again, pal..

     
  3. Volmer Simanjuntak

    January 30, 2009 at 9:10 am

    Bro, gw mampir ninggalin foot prints ye…

    Wah, bagus banget loe nulis…inspiratif deh!

    Keep on blogging Bro, sapa tau ntar 5 tahun lagi buku loe dah muncul di rak-rak buku Gramedia.

     
  4. vizon

    February 20, 2009 at 12:52 am

    halo son… terima kasih sudah mampir ke surau ambo..🙂
    saya baru “ngintip” sekilas tulisan2nya soal makro ekonomi, wah… mantap kali… insya Allah akan menjadi sumber pengetahuan buat saya yg awan sekali soal itu…

    btw, tinggal di pekanbaru ya?

     
  5. soyjoy76

    February 20, 2009 at 1:43 am

    @vizon
    Wah, langsung dibalas kontan kunjunganku sama si Uda. Thanks ya, insyaAllah aku akan sering2 berkunjung ke surau uda…

     
  6. frozzy

    March 20, 2009 at 3:09 am

    aduh….suka banget sama tulisan di atas ? anything in our life could be turned into happiness or sorrow….

     
  7. soyjoy76

    March 20, 2009 at 4:32 am

    @frozzy,
    Makasih udah mampir di blog gue…

     
  8. racheedus

    March 20, 2009 at 1:04 pm

    Menurutku yang awam ini, kebahagiaan tak perlu dikejar, karena ia berada di hati. Segala yang ada dan tampak di luar diri kita adalah fatamorgana yang seringkali menyilaukan mata batin kita. Saat silau itulah, bibit kebahagiaan yang telah Ia tanamkan di hati kita menjadi tercerabut.
    Makasih sudah berkunjung ke ladang kehidupan ane. Salam kenal untuk yesterday afternoon banker.

     
  9. Tami

    March 24, 2009 at 6:12 pm

    Pak SOYJOY… udah pernah cobain SOYJOY nya belum?
    dicobain doong…. kan uda terinspirasi sama brand nya niihhh🙂

     
  10. Ceritaeka

    May 31, 2010 at 3:09 pm

    Udaaaaa
    kemana aja? koq gak update2…?

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: